nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Tim en Thijs wint Utrechts Cabaret Festival

Het Vlaamse duo Tim en Thijs heeft zaterdagavond de juryprijs gewonnen op het Utrechts Cabaret Festival. De publieksprijs was voor Tim Hartog uit Rotterdam. Het tevens Vlaamse duo Margot en Niels won de aanmoedigingsprijs.

Tim Goditiabois en Thijs De Clus (foto) wonnen vorige maand nog de publieksprijs op het Utrechts Kleinkunst Festival. Goditiabois is geen onbekende in het Nederlands cabaretlandschap. Met het duo Ter bescherming van de jeugd won hij in 2008 het Leids Cabaret Festival. Tim Hartog won vorige maand de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival

Gebroeders Bonthuis, Kim Schuddeboom en Rajko Disseldorp vielen buiten de prijzen. Het Utrechts Cabaret Festival werd voor de zesde keer georganiseerd.
www.schillertheater.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.