nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers Groninger Studenten Cabaret Festival bekend

Na 3 selectiedagen in Amsterdam, Groningen en Utrecht hebben zes deelnemers de selectiecommissie weten te overtuigen van hun talent en gaan zij door naar de halve finales van het 26e Groninger Studenten Cabaret Festival.

De deelnemers zijn: Cortijn Tonkes, Jasper van der Veen, Riza Tisserand, Julie Cafmeyer, Sharda Dewie en Frank Brasser.

In de komende 3 maanden zullen de deelnemers onder begeleiding van de regisseuse Audrey Bolder zich klaarstomen voor het festival eind oktober in de Stadsschouwburg van Groningen. In september en oktober zullen ze podium ervaring opdoen tijdens de de try- out tour in Den Haag, Utrecht, Breda, Zwolle, Amsterdam en Enschede.
www.gscf.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.