nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Zonde van de week

Vanavond zendt de KRO de eerste aflevering uit van de comedy panelshow “Zonde van de Week”. In het programma neemt presentator Rob Kamphues, vergezeld door teamcaptains RouĂ© Verveer en Patrick Stoof en hun twee gasten, het nieuws door aan de hand van de 7 zonden. IJdelheid, luiheid, gulzigheid, jaloezie, woede, lust en hebzucht.

Zijn de gasten en de teamcaptains voldoende in staat de zonden uit het nieuws op waarde te schatten? En wat hebben zij zelf eigenlijk op te biechten? Met veel wikken en wegen van voors en tegens bepaalt het publiek welke persoon uit het nieuws de titel “De Zondaar van de Week” toekomt!

Vanavond zijn te gast: Victoria Koblenko en Art Rooijakkers. Nederland 1, 21.25 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.