nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eddie Izzard komt naar Nederland en België

Eddie Izzard speelt op 19 en 20 april 2013 in de Heineken Music Hall in Amsterdam, dat meldt impresario Frans Ruhl. Met zijn nieuwe ‘Force Majeure World Tour’ bespeelt Izzard louter stadions, waarbij de HMH dus nog de kleinste zaal is uit zijn speelschema. Op 21 april speelt hij in het Antwerpse Sportpaleis en op 22 april in de Grenslandhallen in Hasselt.

In 2009 was Izzard nog in Nederland te zien met zijn voorstelling Stripped. Het is nog niet precies bekend wanneer de kaartverkoop start, maar wel dat het startsein door de comedian zelf zal worden gegeven.

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.