nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

7e Wilhelmina Huiskamerfestival

Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september 2012 vindt voor de 7e keer het Wilhelmina Huiskamerfestival plaats. Professionele artiesten treden op in huiskamers, die speciaal voor de gelegenheid worden omgebouwd tot kleine intieme theaters.

Bezoekers zien 3 verschillende voorstellingen van ieder 30 minuten. Tussen de optredens door loopt het publiek van huiskamer naar huiskamer.

Onder de optredende artiesten bevinden zich o.a. Van der Laan & Woe, Maarten Ebbers, Vincent Geers, Nina de la Croix, Yora Rienstra, Matroesjka, Johan Goossens, Dorine Wiersma, Roel C. Verburg, Hanneke Drenth De Gebroeders Fretz en de zingende huisarts-in-opleiding Ernst van der Pasch.

Naast het reguliere theaterprogramma vindt op zondag 26 augustus 2012 de opening plaats van De Huiskamergalerie. Kunstenaars exposeren werk achter ramen van woningen en winkels in de Wilhelminastraat en Jan Pieter Heijestraat. De expositie duurt van 26 augustus t/m 1 september 2012.

Voor meer info en kaarten:
www.huiskamerfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.