www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Help Thijs Maas een CD maken

Thijs Maas zal komend seizoen te zien zijn met zijn soloprogramma ‘Concert’, een muziekprogramma. Daarin brengt hij eigen en bewerkte nummers, begeleid door een jazz-trio.

Voor het kunnen maken van een CD met daarop de liedjes van Concert. Hiervoor heeft hij een kleine €8000,- nodig. Om dit programma bijeen te krijgen heeft hij een oproep geplaatst op Voordekunst. Deze site stelt bezoekers in staat om projecten te sponsoren voor verschillende bedragen. Afhankelijk van het bedrag staat daar een CD, kaartjes en zelfs een huiskamerconcert tegenover.

Maas werd met zijn programma ‘Genade’ genomineerd voor de Neerlands Hoop, bedoeld voor een cabaretier met een opvallend programma of een cabaretier die een opvallende ontwikkeling heeft doorgemaakt. En hij was één van de hoogtepunten van Zwartekat Deluxe waarmee wij ons 15-jarig jubileum vierde.
Voordekunst.nl: Thijs Maas CD

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.