www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Gino Sancti

Bij de benedenburen is vanavond de tv-registratie van ‘V.I.P.’ te zien, van het Vlaamse duo Gino Sancti bestaande uit Frank Van Erum en Han Coucke. Canvas, 20.15 uur.

In 2001 bundelden Han Coucke en Frank Van Erum hun humoristische krachten in het cabaretduo Gino Sancti. Met hun eerste comedyshow ‘Holebi’ tourden ze door clubs en kleine theaterzalen. Een kleine tien jaar later is het eenzaam aan de top. Na vier avondvullende comedyvoltreffers, de Wim Sonneveldprijs (2002) én de hoogste stek op Humorologie datzelfde jaar, weet niemand dat beter dan Gino Sancti. Han en Frank besluiten daarom het geheim van hun succes aan hun fans prijs te geven in hun avondvullende show V.I.P., over twee mannen die het willen maken in het leven. Het is het verhaal van een lange en meedogenloze driloefening met slechts één doel: de top bereiken. Bloed, zweet en tranen zijn de prijs, maar macht, respect en aanzien het resultaat. En wat nu? Sterven als een held of leven als een legende blijkt algauw het hartverscheurende dilemma om de rit bergaf te vermijden.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.