nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Trailer: Snip & Snap – Ja, dit is revue

Trailer ‘Snip & Snap – Ja dit is revue’, een theatervoorstelling over Willy Walden en Piet Muyselaar, beter bekend als Snip & Snap. Met aanbeveling van André van Duin.

Oorspronkelijk een voorstelling speciaal voor het Amsterdams Kleinkunst Festival, maar dit seizoen te zien in het land. Met o.a. Stan Limburg, Burt Lamaker, Daphne Groot. Geschreven door Femke Krist. Regie Daniel Cohen.

Een avondje revue, dat was meedromen met komische sketches, dans, muziek en veren. Willy Walden en Piet Muyselaar maakten in het na-oorlogse Nederland furore als de dames Snip en Snap. Nu slijt Willy zijn dagen in het verzorgingshuis. Hij krijgt bezoek van Piets geest, met wie hij nog iets af te sluiten heeft. Samen nemen zij u mee in hun herinnering, naar de liedjes en verhalen van toen. Op weg naar De Grote Finale. De voorstelling is geïnspireerd op waargebeurde feiten uit de revuegeschiedenis.

Categorie: Video | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon