nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Theater De Regentes moet sluiten

Theater De Regentes in Den Haag moet sluiten omdat het geen subsidie meer krijgt van de gemeente. Besprekingen met ambtenaren om tot overeenstemming te komen over een mogelijk nieuwe start en het behouden van het theater zijn op niets uitgelopen.

Het theater sluit per 1 januari de deuren. Tot die tijd zijn er nog voorstellingen te zien in het voormalige zwembad, dat in 1996 is omgebouwd als theater.

Bij de gemeente hebben zich partijen gemeld die na 1 januari Theater de Regentes in de Weimarstraat willen overnemen, waaronder het Crossing Border Festival. Die organisatie wil het theater gebruiken voor literaire avonden, als kantoor, en als locatie voor festivals als Walk The Line.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.