nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret, kleinkunst en comedy op Spotify

Dit keer hebben we cabaret, kleinkunst en internationale comedy toegevoegd aan onze Spotify playlisten.

Cabaret en kleinkunst zijn vertegenwoordigd door de Gebroeders Fretz, Piepschuim en de Australische Tim Minchin. En verder Amerikaanse comedy van Cameron Esposito, Hasan Minhaj, Jeff Allen, Kevin Avery, Myq Kaplan en Micah Sherman, Pat Dixon en Robert Kelly.

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je af en toe een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we zo’n 394 playlisten waarmee je honderden verschillende albums kunt beluisteren.
Zwartekat.nl op Spotify

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: International, Multimedia | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.