www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Philippe Geubels, Marjolijn van Kooten, David Galle, Ronald Smink, VET Kindercabaret

Een overzicht van de premières deze week, met: Philippe Geubels, Marjolijn van Kooten, David Galle, Ronald Smink en VET kindercabaret.

Philippe Geubels – Made in Belgium
Premiere: Theater aan de Parade in Den Bosch, 13 okt 2012.

“Een theatertour, met een speciaal voor Nederland samengesteld programma van alle hoogtepunten uit de shows, laat hij avond aan avond ook in Nederland uitverkochte theaters ontploffen. Zorg dat u deze droogkomische, innemende Vlaming -met zijn herkenbare lijzige stemgeluid- niet mist!

Nog te zien tot en met 11 april 2013.
speellijst

Marjolijn van Kooten – Wanneer wordt het leuk…
Premiere: Zaantheater in Zaandam, 13 okt 2012

“Marjolijn is ontevreden. Het leven bevalt haar maar matig. Ze troost zich met de gedachte dat haar ‘huidige leven’ nog niet haar ‘echte leven’ is. Daar is het werkelijk te sneu voor. Haar goedbedoelende therapeut doet zijn best, maar of Marjolijn zich laat helpen… Voorlopig vermaakt ze haar publiek met een flinke dosis zelfspot, droge humor en ontroerende liedjes. Ze vindt haar humor in herkenbare dagelijkse dingen, denkfouten en de onhandige manier waarop mensen soms met elkaar omgaan.”

Nog te zien tot en met 27 april 2013.
speellijst

David Galle – Warhoofd
Premiere: C.C. De Spil in Roeselare, 13 okt 2012

“Chaos, het leven is er vol van. In ons hoofd, in onze kast, in de garage … We moeten dringend orde scheppen in die warboel, maar onze agenda zit zo vol. Structuur hebben we nodig, een oplossing. In zijn tweede avondvullende show gaat David Galle, bekend van de vrt-programma’s De kazakkendraaiers en Vrienden Van de Veire, op zoek naar de oorzaak van en de oplossingen voor de chaos die ons omringt.”

Nog te zien tot en met 18 april 2013.
speellijst

Ronald Smink – Bonanza
Premiere: Het Kruispunt in Barendrecht, 13 okt 2012

“Elke samenleving kent wel een goedaardige gek. Eén die dagelijkse gebruiken totaal ontwricht, verzeild raakt in de vreemdste situaties en problemen op knullige wijze oplost.”

Nog te zien tot en met 31 mei 2013.
speellijst

VET kindercabaret – Vet Kindercabaret Moddervet
Premiere: Leidse Schouwburg in Leiden, 14 okt 2012

“Dit keer gaat VET het hebben over schreeuwende ouders langs de lijn. Ook vervelen ze zich op een wel heel idiote manier! Ze spelen spelletjes met eigenaardige spelregels, hebben vieze praatjes, kijken gekke Belgische tv programma’s, willen nog lang niet naar bed en mogen 1 minuut herrie maken! En wie is nu de beste vriend van wie? En lekker belangrijk is dat!”

Nog te zien tot en met 8 mei 2013.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.