www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretiers in sketches over Gouden Eeuw

In december is bij Z@pp ‘Welkom in de Gouden Eeuw’ te zien, een achtdelige serie met historische sketches van cabaretiers. Met medewerking van Alex Klaasen, Plien van Bennekom, Martine Sandifort, Marcel Musters, Ellen Pieters, Hans Kesting en vele anderen. Geschreven en geregisseerd door Niek Barendsen, ook werkzaam als auteur en co√∂rdinator drama bij Het Klokhuis.

Welkom in de Gouden Eeuw zijn acht afleveringen van 25 minuten met historische sketches voor jong en oud: humor waar je wat van opsteekt, want alles is ‘echt waar’! Van VOC tot rampjaar, van Rembrandt tot Piet Hein, alles en iedereen passeert de revue.

Welkom in de Gouden Eeuw: vanaf zondag 9 december, 18.30 uur, Z@pp.
tip: Pascale

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.