nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD’s: Niet Schieten

Niet Schieten – Mannen zijn zeikwijven


“De concentratie testosteron in de man-van-nu is tot een bedenkelijk niveau gedaald. Hij heeft tegenwoordig een keukenschort om, speelt klassenmoeder op de school van hun kind en gaat gezellig met haar mee winkelen op koopzondag. En plassen doet-ie zittend. En klaarkomen zal-ie pas als zij zegt dat het mag. Kortom: mannen zijn zeikwijven geworden. Arend Edel, Erik Jobben en Maarten Hennis zien in dat die man de moderne totaalvrouw niet meer aan zich kan binden. Er moet iets gebeuren! En dus gaan zij op zoek naar de nieuwe mannelijkheid. Ze graven diep in zichzelf. En nu maar hopen dat het niet zo is dat ook zij daar slechts vrouwelijke kanten vinden.

Categorie: DVD | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.