nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Langs De Leeuw

Op 27 oktober keert Paul de Leeuw terug op de zaterdagavond van Nederland 1 met het nieuwe programma ‘Langs De Leeuw’. Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn weer van de partij met hun wekelijkse kwis.

De VARA: “Iedereen kan langs De Leeuw komen mits het een goed verhaal is of een goede reden heeft. Verhalen, belevenissen, ergernissen die gehoord moeten worden. Oprispingen, onrechtvaardigheden of om de foto’s van je kleinkind te laten zien. Of heb je iets op tv gezien waar je nog een vraag over hebt? Kortom: zit je iets dwars, leg het langs de sociale meetlat van De Leeuw.”

Verder gaat De Leeuw het land in met een camera en ontvangt hij de bekendere Nederlanders en de wereldsterren in de studio. Aan het eind van het programma staat één van de gasten voor de keuze: of in de Vladip, of langs De Leeuw.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.