nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eva de Roovere en De Andersons bij Sara op Zondag

Vanavond onder meer te te horen in Sara op Zondag: Eva de Roovere en De Andersons. Radio 2, 20.00-22.00 uur.

Eva de Roovere staat in het theater met ‘Mijn huis-intiem’ en laat in Theater City of Wesopa in Weesp horen hoe intiem dat is. Voor De Andersons zijn de liedjes van Cornelis Vreeswijk bron van inspiratie voor de voorstelling ‘Vreeswijk en De Andersons’. Bij Sara op Zondag spelen ze hun vertolkingen van Vreeswijks liedjes.

Elke zondagavond presenteert Sara Kroos van haar radioprogramma over kleinkunst, nederpop en cabaret. Live vanuit het prachtige theater City of Wesopa in Weesp. Elke week is er live-muziek, gasten en improvisatie.

Bijwonen is mogelijk. Bel naar 0900 – 0123 of meld je aan via:
bijwonen.vara.nl
saraopzondag.vara.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.