www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Alex Roeka, Snip en Snap – Ja, dit is revue, Jetty Mathurin

Een overzicht van de premières deze week, met: Alex Roeka, Snip en Snap – Ja, dat is revue, Jetty Mathurin.

Alex Roeka – Gegroefd
Premiere: De Kleine Komedie in Amsterdam, 5 nov 2012

In zijn nieuwe programma ’Gegroefd’ verdiept Alex Roeka zich in de verlokkingen van onze tijd en prikt hij de illusie door. Als geen ander vertaalt hij de schaduwzijde van onze tijd in prachtige, levendige beelden.

Alex Roeka zingt, praat, roept en fluistert over het leven. Door zijn indringende manier van zingen en zijn doorleefde songs wordt hij vaak omschreven als de Nederlandstalige Leonard Cohen en weet hij elk publiek te raken. Eerlijk en kritisch, maar boordevol ironie en humor neemt hij u mee naar de verborgen kant. Zingend vanuit de tenen, pratend vanuit het hart. Kwetsbaar en rauw. En dan neemt hij ook nog fenomenale muzikanten mee.

Nog te zien tot en met 10 mei 2013.
speellijst

Snip en Snap – Ja, dit is revue
Premiere: Delamar in Amsterdam, 7 nov 2012.

Jonge talenten en gerenommeerde acteurs brengen een ouderwetse avond revue. Deze theatervoorstelling over het legendarische duo Snip en Snap gaat terug in de tijd, naar de liedjes en verhalen van toen. Dat wordt meedromen met komische sketches, dans, muziek en veren. Het Amsterdams Kleinkunst Festival maakt jaarlijks een productie rond een historisch cabaretthema. In 2011 was dat deze Revue; wegens succes gaat de voorstelling nu op tournee.

Nog te zien tot en met 2 februari 2013.
speellijst

Jetty Mathurin – ConsulTAANTE
Premiere: Delamar in Amsterdam, 11 nov 2012.

Het gaat goed met ons; de crisis is voorbij want het geld is op, verdwenen, naar de gallemiezen, dus iedereen kan weer gewoon zichzelf zijn. Het wordt tijd om weer eens een feestje te geven; Een retroparty!

Nog te zien tot en met 30 mei 2013.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.