www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Animal Crackers terug op tv

Animal Crackers, het tv-programma van André van Duin, keert met nieuwe afleveringen terug op televisie. Vanaf 5 januari is Jan Wijdbeens, het alter ego van Van Duin, de presentator van de nieuwe zesdelige serie. Hij gaat als programmamaker op zijn eigen wijze op zoek naar de liefde tussen mens en dier.

Het TROS-programma André Van Duins Animal Crackers maakt deel uit van een nieuw tweejarig contract dat André van Duin onlangs tekende met de TROS. Met dit contract weten de TROS én Nederland 1 zich de komende jaren verzekerd van amusement van de bovenste plank.

“De grootste komiek van Nederland tekent opnieuw een meerjarig contract bij de Grootste Familie van Nederland, met een optie voor ‘de rest van zijn leven’. Ik ben ervan overtuigd dat we hier heel veel kijkers een groot plezier mee doen,” aldus TROS-directeur Peter Kuipers. Marcel Peek, Netcoördinator Nederland 1: “We zijn blij en trots dat André van Duin behouden blijft bij de Publieke Omroep en daarmee veelvuldig met nieuwe programma’s te zien zal zijn op Nederland 1.”

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.