nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Gijs Nillessen in KRO’s Goudmijn

Aanstaande woensdag 28 november in KRO’s Goudmijn het wonderlijke verhaal van Gijs Nillessen, een cabaretier met pleinvrees. Nederland 2, 19.20 uur.

In 2008 krijgt Gijs Nillissen therapeutische sessies voor een onbenullige vliegangst. Maar door die behandelingen krijgt hij alleen maar meer angsten. Er ontstaat een angststoornis. Van claustrofobie tot pleinvrees, Gijs durft bijna niks meer. Maar terwijl hij geen stap meer buiten durft te zeggen, stapt hij wel zo het podium op om te treden. Want juist op dat podium staan, één van de grootste angsten van de gemiddelde Nederlander, vindt hij helemaal niet eng. Nu, vier jaar later, heeft hij zijn angsten verwerkt en staat hij in het theater met zijn tweede solovoorstelling ‘Geen paniek’. Alleen het vliegtuig pakken om op vakantie te gaan, durft hij nog steeds niet.

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.