www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Finalisten Humo’s Comedy Cup bekend

Na negentig deelnemers, zeven voorrondes en twee halve finales zijn de drie finalisten van HUMO’s Comedy Cup in Vlaanderen bekend: Bas Birker, Seppe Toremans en William Boeva. Op 11 december strijden zij in de Arenbergschouwburg in Antwerpen om de winst. Philippe Geubels presenteert de finale, Wim Helsen verzorgt het gastoptreden.

HUMO’s Comedy Cup is een co-productie van het weekblad HUMO met Pretpraters. Eerdere winnaars zijn Wim Helsen, Raf Coppens, Nigel Williams, Wouter Deprez, Bart Cannaerts, Freddy De Vadder, Gunter Lamoot en Neveneffecten.

Voor meer info en kaarten:
www.arenbergschouwburg.be

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.