www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedyhuis benefiet voor Diny’s Diner

Op vrijdag 28 december organiseert het Comedyhuis een benefiet voor Diny’s Diner, een Utrechts initiatief voor thuislozen. Met medewerking van Arie Koomen, Dorine Wiersma, Fuad Hassen, Jeroen Pater, Jurg van Ginkel, Hank en de funkband Please.

Diny’s Diner is een plek waar mensen die het even niet zo breed hebben of mensen die graag even aanspraak willen twee keer in de week voor enkele euro’s terecht kunnen voor een gezonde maaltijd in een veilige en huiselijke omgeving.

Aanvangstijd: 20.30 uur. Prijs: 12,50 euro. Locatie: De Spiegelbar, Tivoli Oudegracht, Oudegracht 245, Utrecht.
www.tivoli.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.