www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

TV-serie over Ramses Shaffy gaat door

De financiering voor de vierdelige dramaserie Ramses, over de jonge jaren van Ramses Shaffy, lijkt eindelijk rond. Eerder deze week meldde regisseur Michiel van Erp dat hij een subsidie van het Mediafonds heeft gekregen. De serie moet in het voorjaar van 2014 bij de AVRO te zien zijn.

In december 2009 schreven we voor het eerst over de plannen. De dramaserie gaat over het leven van Ramses Shaffy en Liesbeth List in de jaren zestig, als beiden de supersterrenstatus hebben bereikt. Destijds zei Van Erp dat de serie geen één op één wordt verfilming van hun biografieën. “Ik ben ook enorm geinteresseerd in de turbulente jaren zestig waar zij boegbeelden van zijn.”

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.