nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vanaf vanavond nieuwe serie Animal Crackers

Vanavond keert Andre van Duin terug op televisie met Animal Crackers. Nederland 1, 20.25 uur.

Reporter Jan Wijdbeens, het alter ego van Van Duin, gaat als programmamaker op zijn zo bekende en eigenzinnige manier op zoek naar de liefde tussen mens en dier. Wijdbeens bezoekt verschillende dierentuinen waar hij de dieren voedert, dierenhokken schoonmaakt en de oppassers leert kennen. Hij maakt kennis met bijzondere dierenliefhebbers en we leren ook een nieuwe kant van hem kennen als hij bij hen langsgaat om de bijzondere verhalen te zien en te horen. Wijdbeens praat, na een korte opleiding tot poezenfluisteraar, met de poes van de buurvrouw, doet een high five met een Vlaamse reus en ontmoet een holistische hondenheler die weelderig met bloesems en acupunctuur-naalden omgaat. Verder stelt Jan Wijdbeens elke week een Top 10 samen met daarin antwoord op ‘belangrijke’ vragen als Wie lijkt het meest op zijn baas? en Wie lijkt het meest op een dier? Kortom, heel veel humor van eigen bodem.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.