nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretiers voor minder vis en vlees eten

Cabaretiers Philippe Geubels en Wim Helsen voeren campagne voor de tweede editie van Dagen Zonder Vlees, het Vlaamse initiatief om minder vis en vlees te eten. Dit keer wordt ook Nederland aangedaan, met hulp van Youp Van ’t Hek, Paulien Cornelisse en Huub Stapel.

Alexia Leysen lanceerde in 2011 het project ‘Dagen Zonder Vlees’ en dat werd met steun van een aantal bekende Vlamingen een succes. Duizenden Vlamingen werden overtuigd om voor enkele dagen of langer het vlees of de vis van de menukaart te halen.

Dagen Zonder Vlees loopt dit jaar van 13 februari tot 30 maart.
www.dagenzondervlees.be

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.