nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: TatataTaal!, Kanniewaarzijn, Andre van Duin, Diederik van Vleuten, Lenette van Dongen

Vanavond in TatataTaal! te zien: Bram van der Vlugt, Jeroen Woe en Jan Fillekers. Presentatie wederom Erik van Muiswinkel. Nederland 2, 20.55 uur.

Op Nederland 1 start een nieuw seizoen van Kanniewaarzijn, met een terugblik op het vorige seizoen. Onder leiding van Astrid Joosten brengt een team van cabaretiers, Annick Boer, Martin van Waardenberg, Plien van Bennekom en Patrick Stoof, weer waargebeurde, absurde situaties aan de orde. Nederland 1, 22.20 uur.

Zaterdag 9 februari staat Opium volledig in het teken van André van Duin, die in 1964 doorbrak in de AVRO-talentenjacht ‘Nieuwe Oogst’. Presentator Cornald Maas praat onder meer met Van Duins grote leading lady Corrie van Gorp, Joop van den Ende en Jandino Asporaat over het vakmanschap van de grootste komiek van Nederland. Nederland 2, 22.35 uur.

Zondag 10 februari is Diederik van Vleuten te gast bij Kunststof TV. In zijn nieuwe programma ‘Buiten Schot’ koppelt hij opnieuw de kleine geschiedenis van zijn familie aan de grote geschiedenis van Nederland en de wereld. Nederland 2, 18.05 uur.

Zondagavond is Lenette van Dongen te zien in Adieu God? Van Dongen groeit op in een gereformeerd gezin. Achteraf is ze kritisch, maar ook dankbaar voor de bezinning en de moraal die ze meekreeg. Nederland 2, 23.33 uur.
foto: Wim Kluvers

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.