nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht International Comedy Festival

Op 19 en 20 april brengt het Utrecht International Comedy Festival (UICF) comedians uit Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Engeland, Denemarken, Schotland en Amerika samen. In totaal zijn er meer dan 50 comedians te zien op vier locaties in de Utrechtse binnenstad.

De line-up bestaat uit o.a. Jeroen Pater, Nigel Williams (UK), Kristel Zweers, Thomas Smith (B), Maureen Younger (UK), Caroline Clifford (UK), Eric van der Woude (winnaar Culture Comedy 2013), Wilko Terwijn, Martijn Koning, Arie Koomen, Menno Stam, Jan Jaap van der Wal, Roel C Verburg en Drew Portnoy (US). Meer namen worden in de aanloop naar het festival bekendgemaakt.

Het festival brengt Nederlandse comedians samen uit de drie grootste comedycollectieven: Comedytrain, Comedy Explosion en Comedy Cafe Amsterdam. Voor meer info:
www.utrechtinternationalcomedyfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.