nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

13e Comedy Marathon-benefiet in Gent

Op 27 mei 2013 vindt in de Capitole te Gent de dertiende Comedy Marathon plaats, een benefiet met de top van de Vlaamse comedyscene. Met Philippe Geubels, Wouter Deprez, Nigel Williams, Gili, Piv Huvluv, William Boeva, Xander De Rycke, Ygor uit Poperinge en Bart Cannaerts. Nederland wordt vertegenwoordig door Bas Birker en Katinka Polderman. De show wordt aan elkaar gepraat door masters of ceremony Gunter Lamoot en Erhan Demirci. De opbrengst van het evenement gaat geheel naar straatkinderen over de hele wereld.

Het benefiet onstond nadat Gili zijn collega’s vertelde over een hartverscheurend Humo-artikel over straatkinderen in de Roemeense stad Brasov. Was de opbrengst tijdens de eerste editie 10.000 Belgische frank, vorig jaar leverde de Marathon 13.500 euro op. Inmiddels krijgen ook projecten in Zambia en Myanmar een duwtje in de rug, evenals de organisatie Mobile School, die dakloze kinderen een toekomst wil geven via onderwijs ‘op straatmaat’.

Tickets zijn verkrijgbaar via:
www.capitolegent.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.