www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tv-registraties Amhali en Kaandorp op RTL4

De tv-registraties van ‘Alles Komt goed’ van Najib Amhali en ‘Cabaret voor beginners’ van Brigitte Kaandorp worden binnenkort uitgezonden op RTL4. Aanleiding voor een bericht in de media hoe steeds vaker ‘VARA-cabaret’ wordt uitgezonden op de commerciële zender.

De VARA laat aan de Volkskrant weten ‘respect’ te hebben voor de keuze van Amhali en Kaandorp om de jarenlange samenwerking te verbreken, maar zegt de voorstellingen gewoon niet meer te kunnen betalen: ‘Beide cabaretiers zijn nu op een punt in hun carrière gekomen dat de VARA niet langer kan voldoen aan de financiële wensen die er inmiddels tegenover staan.’
VARA ziet ‘te duur’ cabaret vertrekken naar RTL 4

Onvermeld blijft dat de publieke omroep ook minder geld beschikbaar heeft voor het uitzenden van dergelijke grote shows. Bovendien kan dit voor de tv-kijkers positief uitpakken als de VARA zich verder richt op nieuwe, talentvolle cabaretiers die tot dusver niet aan bod kwamen.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.