nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Finalisten Griffioen Zuidplein Cabaret Festival 2013 bekend

Finalisten van het zevende Griffioen Zuidplein Cabaret Festival zijn bekend.

Kirsten van Teijn, Gebroeders Verelst en Rajko Disseldorp zijn door de jury geselecteerd voor de finale. Naast mocht het publiek voor iedere halve finale een publiekslieveling kiezen en gaan ook het duo Gerthein en Kasper (Gerthein Boersma en Kasper van der Laan) en Steffen Brinkhaus door naar de finale.

De finale is op 15 maart in de Griffioen in Amstelveen. Tijdens het juryberaad is er een gastoptreden van René van Meurs (oud-winnaar van het festival en in november won hij alle prijzen op Cameretten).

Het festival richt zich op het ontdekken van cabarettalent en wil hen een springplank bieden naar de grotere landelijke cabaretfestivals. Eerdere finalisten/winnaars waren o.a. Rene van Meurs (winnaar Cameretten 2012), Dara Faizi (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2010), Wouter Monden (winnaar Culture Comedy Award 2010) en Felix Heezemans (winnaar Culture Comedy Award 2011).
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.