nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Amerikaanse comedy op Spotify

Er verschijnt steeds meer Amerikaanse comedy op Spotify. Daarom zullen we de komende tijd onze playlisten flink aanvullen.

Vandaag: alle albums van Jeff Dunham, Gabriel Iglesias en Tom Shillue. Verder Bert Kreischer met ‘Comfortably Dumb’, Lachlan Patterson met ‘Jokes to make love to’, Pete Correale met ‘The Things We Do For Love’. En tot slot aanvullingen van onze playlisten van Kevin Hart, Pablo Francisco, Mitch Fatel en Jim Breuer.

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je af en toe een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we zo’n 439 playlisten waarmee je honderden verschillende albums kunt beluisteren.
Zwartekat.nl op Spotify

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: International, Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon