nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Finale Griffioen Zuidplein Cabaret Festival

Vrijdagavond vindt in de Griffioen in Amstelveen de finale plaats van het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival. Gerthein en Kasper, Kirsten van Teijn, Steffen Brinkhaus, Gebroeders Verelst en Rajko Disseldorp strijden om de jury- en publieksprijs.

Tijdens het juryberaad is er een gastoptreden van René van Meurs (oud-winnaar van het festival en in november won hij alle prijzen op Cameretten).

Het festival richt zich op het ontdekken van cabarettalent en wil hen een springplank bieden naar de grotere landelijke cabaretfestivals. Eerdere finalisten/winnaars waren o.a. Rene van Meurs (winnaar Cameretten 2012), Dara Faizi (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2010), Wouter Monden (winnaar Culture Comedy Award 2010) en Felix Heezemans (winnaar Culture Comedy Award 2011).
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.