www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hoofdrolspelers tv-serie Shaffy bekend

Noortje Herlaar gaat de rol van Liesbeth List spelen in Michiel van Erps vierdelige dramaserie over het leven van Ramses Shaffy. Eerder was zij te zien in de tv-serie ‘Moeder ik wil bij de revue’ en musicals als ‘Mary Poppins’ en ‘De Producers’.

De Vlaamse acteur Thomas Cammaert speelt de rol van Joop Admiraal, de grote liefde van Shaffy. Eerder was al bekend dat Maarten Heijmans Shaffy zal vertolken.

De serie Ramses vertelt over de jonge jaren van Shaffy en in zijn kielzog die van Joop Admiraal en Liesbeth List, met wie hij lief en leed deelde. In de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw richtte Shaffy onder meer zijn gezelschap Shaffy Chantant op en oogstte hij zijn grootste successen op het toneel. Maar het was ook de periode waarin de zanger uiteindelijk aan de drank en drugs ten onder ging.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.