www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vlaamse comedy en kleinkunst op Spotify

Dit keer weer een Vlaamse editie van wat we de afgelopen tijd zijn tegengekomen op Spotify.

Om te beginnen comedyshows van Henk Rijckaert, Freddy de Vadder en de comedybult van Vlaanderen, Gunter Lamoot. Vervolgens fraaie kleinkunstmuziek van Raymond van het Groenewoud, Roy Aernouts en nagenoeg de hele discografie van De Nieuwe Snaar!
Zwartekat.nl op Spotify

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je tussen de nummers door een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we zo’n 466 playlisten waarmee je honderden verschillende albums kunt beluisteren.

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.