nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Loop Der Dingen: Wie Ben Ik, Wat Ben Ik

Bas van Elk maakte tot 2004 deel uit de cabaretformatie Delfts Blok (winnaar GSCF 2001). Eind 2009 besluit hij weer aan cabaret te gaan doen, maar nu in zijn eentje als stand-up comedian.
Deel 39 en vooralsnog het laatste deel: Wie Ben Ik, Wat Ben Ik

“Ik moest eigenlijk door de Catch-22 van de angst heen: vaker optreden, zodat ik wat meer op mijn gemak was, waardoor optreden beter zouden gaan. Toen ik begin 2011 strandde in de halve finale van het G/ZCF had ik het gevoel dat ik er niet uithaalde wat er in zat. En dat lag niet alleen aan angst. Maar gelukkig! Ik had een uitvlucht gevonden!”
lees verder…

Categorie: Column | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.