www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugkijken: Freek de Jonge, Samba Schutte

Lied van Freek de Jonge over Koningin Beatrix bij Met Het Oog Op Morgen.
17 apr 2013

Samba Schutte, winnaar van het Leids Cabaret Festival in 2006 en momenteel werkzaam als comedian en acteur in Los Angeles, is te zien in de nieuwe Comedy Series van het Afrikaanse video-on-demand platform Buni TV.
www.buni.tv: Sex Among the Youth

Buni TV is in april 2012 gelanceerd en is het snel groeiende digitale video platform dat nastreeft om content van hoge kwaliteit te bieden voor Afrikanen op het continent en daarbuiten via het internet en mobiele telefoons.

Categorie: Multimedia | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.