nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Jaap Fischer, Joop Visser

Op 18 april vierde Jaap Fischer zijn 75ste verjaardag. Hij was een zeer populaire studentenzanger en dook na een afwezigheid van jaren weer op met de artiestennaam Joop Visser. Sinds tien jaar vormt hij met Jessica van Noord een duo. Dit seizoen spelen ze hun afscheidstournee ‘De laatste ronde’.

Het radioprogramma Woord.nl haalde uit het archief een opname van ‘Een uur Ischa’ uit 1984. Fischer gaf zijn visie op de politiek, talkshows en het mensdom in het algemeen. Verder vertelde hij over zijn oorlogservaringen, zijn studententijd en het ontstaan van zijn liedjes.
20 apr 2013
speellijst Joop en Jessica

Categorie: Multimedia | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.