nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

The Comedy Factory vanaf vanavond, bijwonen opnames

Vanavond is de eerste uitzending van The Comedy Factory met Najib Amhali. Na zeven jaar neemt Amhali het stokje over van Jörgen Raymann en presenteert hij nationale en internationale stand-up comedians op één podium. RTL4, 22.10 uur.

De opnamen zijn nog in volle gang. De eerstvolgende opname is op 7 mei, van 20.00-22.30 uur, met Shazia Mirza (UK), Mike Yard (USA), Erin Jackson (USA), Stephen Grant (UK), Martijn Koning (NL), Alex Ploeg (NL), Wouter Monden (NL) en Fuad Hassen (NL). Daarbij worden er twee shows opgenomen. Kaarten a 7.50 euro kan je hier reserveren:
menatwork.entranz.nl/


Het is niet mogelijk om slechts één show bij te wonen. Tussen de twee shows zit een pauze. Max. aantal kaarten per reservering: 4. Let op: de minimumleeftijd is 16 jaar. De volgende opnames zijn op 7 mei, 21 mei en 4 juni.

Van 1999 tot en met 2006 was The Comedy Factory te zien met comedians uit Amerika, Engeland, Nederland en België. Het programma komt terug in het bekende format. In elke show spelen drie stand-up comedians uit binnen- en buitenland.

The Comedy Factory wordt net als voorheen geproduceerd door Men At Work TV Produkties, de makers van zo:RAYMANN en De Dino Show.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.