nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

DeLaMar Theater: Late night comedy

Het DeLaMar Theater in Amsterdam brengt vanaf 10 mei 2013 late night comedy op de vrijdagavond na afloop van de reguliere programmering in de Mary Dresselhuys zaal. Vier verschillende stand-up formules maken onderdeel uit van de reeks, die voorlopig gepland staat in mei en juni.

– Comedy Kitchen, door vrouwen maar voor iedereen.
– Late Night Special, cabaretiers uit de stal van De Zee Theaterproducties.
– Cabaretteketet, met Peter Pannekoek, Maarten Ebbers en Rene van Meurs.
– De LULverhalen.

Late night comedy in DeLaMar Theater, diverse vrijdagen in mei en juni. Mary Dresselhuys Zaal in DeLaMar, om 23:00 uur.
www.delamar.nl

Comedy Kitchen
Comedy Kitchen trapt de Late night comedy reeks in het DeLaMar Theater op vrijdag 10 mei af. Drie verschillende comedy acts staan deze avond op het toneel. Het is cabaret en stand-up door vrouwen maar voor iedereen. Met namen als Soundos (Toomler, Wie is de Mol?) en Kristel Zweers (De Lama’s, Mag ik u kussen?) belooft het een dynamische en verrassende show te worden.

Late Night Special
Op vrijdag 17 mei betreden 5 cabaretiers uit de stal van De Zee Theaterproducties het toneel . Charlotte Lap, Dorine Wiersma, Jacquelien de Savornin Lohman, Johan Goossens en Veronique Sodano treden speciaal voor deze gelegenheid in het DeLaMar Theater na elkaar op.

Cabaretteketet
In Cabaretteketet op vrijdag 24 mei krijgen de jonge, nieuwe talenten Peter Pannekoek, Maarten Ebbers en Rene van Meurs de kans om hun cabaret en stand-up comedy kwaliteiten te laten zien en het publiek voor zich te winnen.

De LULverhalen
De LULverhalen zijn op 7, 14, 21 en 28 juni in het DeLaMar Theater te zien. De grote mannelijke cabaretiers van Nederland sluiten de reeks af. Zij staan dan samen op het podium met klinkende namen van de radio, televisie, entertainment en de politiek. Onder leiding van Howard Komproe komen elke avond drie wisselende gasten voorbij. Dolf Jansen, Humberto Tan, Lange Frans, Hugo Borst, Wim Helsen, Kempi, Vincent Bijlo, Prem Radhakishun, Henk Schiffmacher, Jorgen Raymann, Michiel Borstlap, Hans Sibbel, Frits Huffnagel, Maxim Hartman, Jan Jaap van der Wal e.v.a.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.