nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD’s: Dorus, LOS Muziektheater, Tineke Schouten

Dorus 60 Jaar Om Nooit Te Vergeten (5DVD)

Nieuwe DVD-box met sketches en liedjes van Tom Manders, beter bekend als Dorus. Bevat o.a. nooit eerder uitgebracht archiefmateriaal en ook het bijzondere tv-programma “Herinneringen aan DORUS” met een groot aantal fragmenten uit de televisieshows die Manders in de jaren 50, 60 en begin 70 voor de VARA maakte. Inclusief een audio cd met zijn mooiste liedjes. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan AndrĂ© van Duin.

LOS Muziektheater: FCKD

TV-registratie van FCKD van Femke, Charlotte, Kim en Dookje van LOS Muziektheater. De DVD is verkrijgbaar na de voorstelling of te bestellen via los.muziektheater@gmail.com voor €17,50 inclusief verzendkosten.

Tineke Schouten: Het beste van Tineke Schouten

Hoogtepunten uit haar dertigjarige carriere.

Categorie: DVD | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon