nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Buma viert bestaan met kleinkunstavond

Op 22 juni viert Buma viert het honderdjarig bestaan met een eenmalige kleinkunstavond in Theater Diligentia in Den Haag. Grote namen uit de kleinkunst brengen de legendarische momenten uit de kleinkunstgeschiedenis nog eenmaal tot leven.

Met medewerking van Claudia de Breij, Erik van Muiswinkel, Sanne Wallis De Vries, Liesbeth List, Theo Nijland, Richard Groenendijk, Jeroen Zijlstra, Louise Korthals, Wieteke van Dort, Jan van Maanen, Thijs Maas, Alex Klaasen en Orkest Martin van Dijk. Rob van de Meeberg kruipt terug in de huid van Wim Kan.

De toegang voor deze bijzondere show bedraagt slechts 5 euro.
meer info en kaarten

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.