nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Utrechts Cabaret Festival 2013

Op 6, 7 en 8 juni is er weer het Utrechts Cabaret Festival in het Schiller Theater Place Royale in Utrecht. De winnaar ontvangt van de hoofdsponsor van het festival een geldprijs. Naast de juryprijs, een publieksprijs zal door het theater ook een persoonlijkheidprijs worden uitgereikt.

Deelnemers eerste halve finale 6 juni:
Marleen Bekker, Sem van den Borne, Carlo Kip, Raymon Hofkens, Mino van Nassau, Jonathan Krispijn, Jorrik Hartemink en Madelijne Kool.

Deelnemers tweede halve finale op 7 juni:
Kunst Veredeld Met Een D, Johan De Keyser, Gerthein Boersma, Janneke Jager, Jan van Piekeren, Pieter Verelst, Reza Rahimiyan en MaTTaB.

De finale staat gepland op zaterdag 8 juni en Ann Helena Kenis (winnaar van o.m. het Vlaams Cabaret Concours 2012/13) is voor de finale van dit Festival reeds geplaatst.

De presentatie is in handen van Julie Cafmeyer (Belgiƫ), finalist en winnaar van de persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2012/13 en Steef Schinkel.
www.schillertheater.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , ,
Cabagenda.nl: Alle cabaretvoorstellingen overzichtelijk op 1 website / Patrick: Vriendelijk technische gesprekspartner van Zwartekat.