www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Daniël Arends en Theo Maassen in film New Kids-makers

Daniël Arends en New Kids-acteur Tim Haars spelen broers in de nieuwe speelfilm Bro’s before Ho’s. Ze hebben een pact gesloten: nooit verliefd worden, want een relatie is te veel gezeik. Totdat ze allebei verliefd worden op Anna, gespeeld door Sylvia Hoeks. Theo Maassen speelt een collega van Anna. Ook Henry van Loon doet mee.

Steffen Haars en Flip van der Kuil, die ook in New Kids te zien waren, schreven het scenario en regisseren de film. De opnamen starten volgende week en het is de bedoeling dat de romantische komedie eind dit jaar in de bioscopen draait.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.