www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Finale 20e Amsterdams Studenten Cabaret Festival

Kasper van der Laan, Evelien van den Bergh en Jasper van der Veen staan op 1 juni in de finale van het 20e Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF) in de Rode Hoed te Amsterdam.

De finale zal worden gepresenteerd door Harry Glotzbach en wordt afgesloten met een gastoptreden van Daniël Arends.

Kaarten voor de finale van het ASCF kosten €10,- en zijn verkrijgbaar via www.ascf.nl. Ook zal er een beperkt aantal kaarten aan de deur beschikbaar zijn.

Het ASCF is een jaarlijks terugkerend cabaretevenement voor jonge, beginnende cabaretiers. Het wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten, die zich een jaar lang naast hun studie inzetten om het festival in goede banen te leiden en verder te laten groeien. Het voornaamste doel van het ASCF is om jong talent een opstapje te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld, mede door hen tijdens het festival de kans te bieden voor een groot publiek op te treden.

Het ASCF bestaat uit drie avonden: twee halve finales en de finale. In de halve finales strijden beide avonden drie cabaretiers om een plek in de finale. Het publiek kiest van elke avond een winnaar die meteen doorstroomt naar de finale. Daarnaast geeft de organisatie nog een wildcard weg aan een derde halve finalist, waardoor er 3 finalisten in de Rode Hoed staan, waar zij zullen strijden om de publieks- en de juryprijs.

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.