www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jochem Myjer in Zomerspijkers

Zaterdagmiddag is Jochem Myjer te gast in Zomerspijkers. Radio 2, 12.00-14.00 uur.

“In Zomerspijkers duikt Dolf Jansen met zijn gasten de platenkoffer in. Wat was de eerste single die iemand kocht? Waar wordt net te hard op meegezongen? Op welk liedje zoenden ze voor het eerst. En nog belangrijk: met wie eigenlijk? Kortom: gesprekken over muziek en het leven in zijn volle glorie. De eerste gast is een man die alles is hoog tempo doet. Praten, grappen maken en herstellen van een verschrikkelijke ziekte: Jochem Myjer. Hij neemt je mee op een reis door zijn leven: van de Lente van Toon Hermans, via de Hope van Johanna naar Maarten Roozendaals Zo mooi.”

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.