www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Richard Groenendijk, Johnny en Rijk tv-serie

Richard Groenendijk is één van de deelnemers aan een nieuw seizoen van Ranking the stars, opnieuw gepresenteerd door Paul de Leeuw. Vanaf 30 juni te zien bij BNN.

Er wordt gewerkt aan een tv-serie over Johnny Kraaijkamp sr en Rijk de Gooyer. Producent Paul Voorthuysen wil een 4-delige dramaserie over hun leven maken voor fusie-omroep AVRO-TROS in volle gang. Maarten Lebens (Penoza, Moeder ik wil bij de revue) gaat de serie schrijven en Pim van Hoeve regisseert. De familie van Kraaijkamp en De Gooyer hebben inmiddels verbaasd op het nieuws gereageerd en blijken niet te zijn geraadpleegd. De bedoeling is dat de serie in 2015 is te zien.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.