nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy op Lowlands

Ook dit jaar is er weer enorm veel comedy te vinden op het Lowlands festival. Op 16, 17 en 18 augustus kan je onder meer kijken naar: Comedy Parade (met veel namen van voorheen Night of Comedy), Comedytrain, Dolf Jansen, Gebroeders Fretz, Henry van Loon, Martijn Koning, Het Monica Da Silva Trio, Maartje en Kine, Kees van Amstel, De Partizanen, Remko Vrijdag en Martine Sandifort, Rene van Meurs, Soundos El Ahmadi, Tex de Wit, Pepijn Schoneveld en Tim Fransen.

Vlaanderen wordt vertegenwoordigd door Bert Gabriels, William Boeva en de Bourgondische Belgen. En er is Engelstalige comedy van Ava Vidal (UK) en Judah Friedlander (US).
meer info

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.