www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Maarten van Roozendaal met De Bende Van Vier

De Bende Van Vier, foto CorbinoTer nagedachtenis aan de zanger, cabaretier en liedjesschrijver Maarten van Roozendaal die gisteren op 51-jarige leeftijd overleed, zendt de VARA vanavond ‘Cabaret voor wie er niet van houdt’ van de Bende van Vier uit. Nederland 3, 23.40 uur.

De Bende van Vier, bestaande uit Maarten van Roozendaal, Kees Torn, Jeroen van Merwijk en Theo Nijland, wilde met hun unieke gezamenlijke voorstelling in De Kleine Komedie en uitzending bij de VARA ‘het betere lied’ promoten. Cabaretliederen kregen voor hen te weinig kans op televisie dus maakten zij deze, voor hen, ultieme ode aan de taal.
foto: Corbino

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.