nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Teaser: Matroesjka

Janneke Rinzema en Lisa Loeb zijn Matroesjka. Van 5 t/m 8 september te zien op de Amsterdam Fringe Festival met hun voorstelling ‘Vrw zkt prins mt paard (fiets mag ook)’.

Een tragikomisch muziektheaterspektakel over Russische internetbruiden Amsterdam, vroeg in de ochtend. Twee jonge Russische vrouwen stappen uit de trein. Ze snakken naar liefde. Ware liefde. Ze hebben hun bruidsjurken alvast aangetrokken. Want dat bespaart tijd.

Na jaren van mislukte Russische affaires besluiten Olga en Vladlena hun liefdesgeluk via het internet te beproeven. Zo belanden ze in Nederland. Want daar lopen naar het schijnt nog beschaafde mannen rond. Mannen die weten hoe ze een vrouw moeten behandelen. Mannen die niet kunnen wachten om te trouwen met een Russische schone.
www.amsterdamfringefestival.nl
www.dematroesjkas.nl

Categorie: Video | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.