nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op het witte doek

Momenteel worden de opnames afgerond van de nieuwe telefilm ‘Ik geloof in mij’, een komedie van regisseur Pieter Kramer en scenarist Don Duyns. In de film zijn onder meer Arjan Ederveen, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Patrick Stoof, Ruben van der Meer en George van Houts te zien.

De film wordt begin volgend jaar door de VPRO uitgezonden.

“Bij de jaarlijkse talentenjacht voor jongeren staat heel Bannebroek op zijn kop. De vrienden Max en Willy doen mee met een goochelact. Belangrijke tegenstanders zijn de streberige Franklin en Laura, het meisje op wie Max heimelijk verliefd is. Kapper Jos is de organisator. Hij moet ervoor zorgen dat de wedstrijd eerlijk verloopt en de jury goed werk verricht. Terwijl de talentenjacht vordert, loopt de spanning op.”

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.