nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: De Slimste Mens, Alles voor een lach

Philippe Geubels was de afgelopen seizoenen vast jurylid voor de Vlaamse De Slimste Mens. Komend seizoen wordt hij afgewisseld door Bruno Vanden Broecke en Lieven Scheire. De drie vaste juryleden zullen telkens vergezeld worden door een gastjurylid, waaronder Wouter Deprez, Jonas Geirnaert, Guga Baul en Bart Cannaerts. Vanaf september te zien op de zender Vier.

Op 8 augustus wordt om 22.50 uur de documentaire ‘Alles voor een Lach’ uitgezonden bij HollandDoc.

In deze 30 minuten durende film van Merijn Scholten en Thomas Gast blikken Theo Maassen, Hans Teeuwen, Raoul Heertje, Pieter Bouwman en Owen Schumacher terug op de korte carrière van een grote inspiratiebron: oud-Comedytrain-comedian Rob van Liempt.


Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.