nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Amerikaanse comedy Spotify app

In Amerikaanse comedy geinteresseerde Spotify-gebruikers kunnen vanaf nu gebruik maken van de Official Comedy app. Daarin wordt verwezen naar volledige shows van bekende Amerikaanse comedians en themagerelateerde afspeellijsten.

De Zwartekat redactie zijn enthousiaste gebruikers van Spotify. Regelmatig vullen we onze Spotify afspeellijsten aan met Nederlandse cabaret en kleinkunst én Amerikaanse comedy. Inmiddels zijn het er meer dan 500. Voor een eerste kennismaking met Amerikaanse comedy is de app erg geschikt.

Vooralsnog alleen beschikbaar via de desktopvariant.
Official Comedy App

Gelijk in het diepe duiken met onze eigen afspeellijsten?
Zwartekat op Spotify

Categorie: International, Multimedia | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.